Responsible Care-klankbordgroepbijeenkomst 6 oktober a.s.

Responsible Care-klankbordgroepbijeenkomst 6 oktober a.s. -

 

Het Responsible Care-jaarverslag zal worden gepresenteerd en toegelicht. Daarnaast zullen Maarten Dankloff (Arkema) en Els Strijker (Breustedt) spreken over een incident dat bij hun bedrijf heeft plaatsgevonden. Vanuit deze praktijkervaring gaan zij in op de impact van het incident, bijvoorbeeld met betrekking tot de relatie met bevoegd gezag, acties van de brandweer, berichtgeving in (sociale) media en de praktische aspecten in de verdere afhandeling. Aansluitend is er ruimte voor discussie.
 
Er is een extra onderdeel aan het programma is toegevoegd: Moniek van der Wiel zal een training geven over communicatie en (sociale) media bij incidenten, zoals brand en besmette/ vervuilde goederen. Zij zal dit mede doen vanuit haar eigen ervaringen bij Chemelot.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagochtend 6 oktober van 09.30 tot 12.30. Net als vorig jaar is de locatie het Van der Valk Hotel, Hoofdveste 25 te Houten. Nadien staat er een lunch voor u klaar. Na de lunch is er een bijeenkomst van het Platform Reach, waarvoor u ook van harte bent uitgenodigd.