VHCP-leden met korting naar training over (uitgebreide) VIB’s

VHCP-leden met korting naar training over (uitgebreide) VIB’s -

Op 8 & 9 maart a.s. zijn de REACH trainingen van Jongerius Consult en Caesar Consult rond de praktische REACH aanpak van de (extended) SDS’s op locatie met gebruik making van de kant-en-klare SDS Assessment Toolkit. Deze is al door meer dan 190 bedrijven naar grote tevredenheid gevolgd en is ideaal als u uw on-site SDS Assessment proces wilt upgraden naar de REACH verplichtingen als downstream user.
 
Nieuw is de REACH Bootcamp op 28 maart (in het Engels) en op 30 maart (in het Nederlands) als eendaagse workshop door Jongerius Consult voor (MKB) bedrijven om REACH voor hun business case te begrijpen en aan te pakken. Kent u uw registratieverplichtingen? Weet u dat 29 mei 2017 de allerlaatste mogelijkheid is om uw stoffen via een eenvoudig proces (strategisch) te pre-registreren? Als u hier niet zeker van bent of u uw REACH verplichtingen voor uw business case goed wilt checken, kom dan naar de REACH Bootcamp die met veel praktische tips en voor lage kosten wordt aangeboden.
 
Op alle REACH trainingen geldt een 30% korting voor VHCP leden. Volg de link voor meer informatie en online registratiemogelijkheden (gebruik bij de online registratie uw VHCP-kortingsbon!).
 
Als u vragen heeft neemt u gerust contact op met Onno Jongerius (onno@jongeriusconsult.com of 06 159 62 071)