Uitnodiging 63e Chemische Golfdag

Uitnodiging 63e Chemische Golfdag -

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de 63e Chemische Golfdag. Dit traditionele golfevenement organiseren wij op vrijdag 25 september bij het Rijk van Nunspeet, Plesmanlaan 30, Nunspeet.
 
Ontmoet in een sportieve setting uw collega’s uit de chemische industrie en handel. Wissel de laatste nieuwtjes met elkaar uit, terwijl u strijdt om de eervolle Chemische Wisselbeker uit 1957 en de wisselstrofees voor de Neary en de Longest.
 
golfclub-(2).jpg          programma-golf-(2).png

Deelname
staat open voor enthousiaste golfbeoefenaars, die werkzaam zijn (of tot voor kort waren) in de Chemie en minimaal beschikken over een exact handicap van 36. U bent van harte welkom om ook andere golfbeoefenaars binnen uw onderneming aan te melden en mee te nemen naar Nunspeet.
 
Inschrijven is mogelijk door een mailtje aan gevadvies.organisatie@gmail.com o.v.v. m/v, voor- en achternaam, bedrijf, hcp, mobielnr. (ivm met last minute wijzigingen). We ontvangen uw inschrijving graag z.s.m., maar uiterlijk 15 september.
 
De all-in fee kunnen we dit jaar beperkt houden tot € 100,- per persoon. Bij wijziging van het programma (bijv. door Corona-maatregelen) zal een relevant deel van deze kosten weer aan u vergoed worden.
 
Voor vragen neemt u contact op met Gerko Snel (06-50262666) en Gus Gevaerts (06-53402245).